- Великий діджейський досвід понад 20 років, що дає змогу створити атмосферу і забезпечити гарний настрій на заході.
- Широкий вибір стилів музики діджея (від клубної до поп-музики, музика різних епох (диско 70-80, 90-ті, 2000-ті), індивідуальні плейлисти). Ви можете бути впевнені, що діджей гратиме музику, яка подобається гостям.
- Застосування штучного інтелекту, завдяки якому ми знаємо які конкретно пісні слухають люди в 2024 році в Україні.
- Професіоналізм у роботі. Професійна DJ-апаратура (програвачі, пульти, контролери Pioneer), безшовні переходи між треками, жодних заготовлених міксів. Діджей займається тільки роботою діджея – грає музику, а, наприклад, усіма технічними питаннями займаються спеціально навчені техніки.
- Великий вибір професійної апаратури для будь-якого заходу (звук, світло, спецефекти).
- Будь-які супутні послуги за бажанням замовника – індивідуальний підбір звукового та/або світлового обладнання, індивідуальні плейлисти тощо.
При підборі музики на кожну вечірку ми використовуємо новітні технології із застосуванням штучного інтелекту:
- наші роботи регулярно аналізують музичні вподобання українців – ми точно знаємо, які конкретно пісні слухають зараз у 2024 році як у Києві, так і по всій Україні;
- глибокий аналіз величезних об’ємів даних, і в результаті впорядкований список пісень за їх популярністю.
Цей унікальний продукт створювався в 2018 році виключно для діджеїв bestDJs, щоб йти в ногу з часом і надавати своїм клієнтам по-справжньому популярну і затребувану музику.
Наші роботи щомісяця збирають десятки гігабайт статистичних даних про музику, яку слухають люди. Жодна людина у світі не здатна опрацювати такий обсяг інформації і тим більше переслухати – життя не вистачить. Робот же з легкістю це робить, групує і впорядковує пісні.
За підсумком вся актуальна музика для свята вже в ручному режимі розбивається на окремі категорії під різні смаки аудиторії. Завдяки такому інноваційному інструменту діджей на святі вільно підлаштовується під будь-яку публіку.
Для тематичних вечірок ми керуємося особистими смаками та багаторічним досвідом.